Hvor er Åvangen Borettslag? 

 
Åvangen Borettslag ligger landlig til mellom Moss og Son. Eller på Kambo som også kalles  nordre bydel av Moss. Åvangen er en liten del av Kambo. Kambo har en sentral belligenhet i forhold til skog, sjø, Son, Moss og Oslo.
 
Borettslagets gatenavn er i sammensvar med resten av gatenavnene på Nøkkeland og Kambo. Gatenavene er basert på det gamle håndverksyrket - å veve. Våre gatenavn er Skyttelen, Spolen, Knuten og Rosengangen.
 
Fra Åvangen Borettslag er det ca. 1 km til Kambo togstasjon med gratis parkeringsplass eller 5 min med sykkel. Kjøretiden inn til sentralstasjon er 45 min med lokaltoget.
 
Ned til sentrum av Moss er det ca. 4 km. Mer om Moss kan du lese på www.visitmoss.no
 
Med fartsårene E6 og E18 er du på svenskegrensene Svinesund og Tuckfors med bil ca. 50 til 60 minutter, alt etter trafikk.
 
Det er korte avstander til nabobyene Fredrikstad, Saprsborg, Halden og Askim. Mer om opplevelsene i disse byene kan du finne på www.oslofjord.no som viser deg det meste om Østfold.
 
Kart

Ønsker du å vite hvor Åvangen Borettslag er hen i henhold til Moss og Kambo, finner du egen link fra de gule sidene.
Åvangen borettslag ligger midt i smørtøyet av nordre bydel. Nordere bydel har ca. 2000 innbyggere og er et av de eldste boretttslagene på Kambo.

 
Se her:
Skriv inn Skyttelen 17 Moss i søkefeltet så finner du ut hvor vaktmesteren holder til og samtidig som du befinner deg midt i borettslaget.